– Storkøbenhavn og Nordsjælland

Akutservice

Få en midlertidig rengøringsløsning

Få kvalificeret rengøringspersonale til vikarservice

Behovet for rengøring kan opstå fra det ene øjeblik til det andet. Derfor er vi hos Renvirk altid i nærheden, hvis akut-service skulle blive nødvendig.

Har I brug for akut-service, står vi altid til rådighed

Måske jeres nuværende rengøringspersonale er ramt af sygdom, barsel eller har ekstra travlt i en given periode, så kan du benytte dig af vores vikarservice. Vi tilbyder nemlig akut-service til rengøring, hvis behovet for en ekstra servicemedarbejder til rengøringsstablen opstår.

For at sikre den mest optimale service er en stor del af vores forretningsmodel, at rekruttere, træne, motivere og fastholde vores rengøringsmedarbejdere. Derfor kan I forvente, at vores vikarservice består af et yderst kompetent personale, og I kan derfor altid være sikre på, at kvaliteten er i allerhøjeste top.

Vi leverer en lang række forskellige løsninger for både store og små virksomheder og institutioner, og vores akutte rengøringsservice er særdeles fleksibel. Den tilpasses i forhold til jeres specifikke behov, hvilket gør, at der findes den rette løsning for alle.

Hvem, hvad og hvornår?

I kan benytte os dagligt, ugentligt eller månedligt - det er helt op til jer og jeres ønsker. Vi giver meget gerne et uforpligtigende tilbud på rengøringsservice eller arbejder på timebasseret løn - det afhænger af jeres behov.

Hos Renvirk har vi med mere end 30 år i branchen opbygget stor erfaring. Vi har det dygtigste rengøringspersonale, som altid står til jeres rådighed. Desuden vægter vi meget højt at anvende miljørigtige produkter og materialer i vores rengøring.

Hvis I ønsker akut-service, så kontakt os gerne og hør mere om mulighederne for jeres virksomhed eller institution. Kontakt os på telefon 3649 1204.

Lad os finde den bedste løsning sammen

Tak! Din besked er modtaget og du får svar snarest.
Uups! Noget gik galt, da du udfyldte formularen. Prøv igen eller ring til os på 4027 0815! :-)
Rådgivningen er gratis og uforpligtende

Nyhedsbrev:  Få 9 gode råd til din næste rekruttering

Næsten færdig...

Vi er nødt til at bekræfte din e-mailadresse. For at færdiggøre din tilmelding skal du venligst klikke på linket i den email, som vi lige har sendt til dig. Når du har gjort det, får du automatisk e-bogen sendt.
Uups! Noget gik galt, da du udfyldte formularen. Prøv igen eller ring til os på 4027 0815! :-)
Ingen spam. Nogensinde. På æresord.
Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig
Lad os finde den bedste løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.